Service Works Global Nordic AB - Compare Service Works Global Nordic AB - Compare

Service Works Global’s kunder är alla typer av fastighetsägare. Många kommunala bostadsbolag, landsting och kommersiella fastighetsägare använder våra system och tjänster för en effektiv fastighetsförvaltning. Till dags datum hanteras nära 100 milj. kvm byggnadsarea i våra system. Det gör oss till marknadsledare när det gäller att göra byggnadsinformation tillgänglig.

Vi erbjuder kunskap och system som hjälper dig och din verksamhet att göra mindre fel och mer rätt. Med dina fastighetsdata i ordning och tillgängliga för daglig användning får du mindre orosmoment och mer koll. Du behöver lägga mindre tid åt saker som inte skapar nytta och mer för sånt som gör det. Och med en bättre och mer lönsam verksamhet som resultat.

Att fånga in och vårda alla data, smart

Genom FM SERVICES (fd Arkivtjänst) kan vi ta hand om alla befintliga källor till data och göra dessa strukturerade och tillgängliga. Saknas data, eller är otillförlitliga, kan vi t ex genom laserscanning återskapa och säkra kvaliteten. Kvaliteten på dina data sätter avgörande förutsättningar för kvaliteten på driften.

Att använda data effektivt, varje dag

I FM ACCESS (fd. HyperDoc) har du en lösning för alla behov och medarbetare. Ett gemensamt ställe där alla nödvändiga data kan hanteras och användas. Från avancerade 3D modeller till enklare underlag som inskannade ritningar, kan du ta fram underlag för kostnadseffektiv förvaltning, internhyreshantering, mått och areor, presentationer och korrekta underlag och arbetsorder.

Utbildning och support – så klart

Service Works Global erbjuder naturligtvis utbildning och support i de programvaror vi levererar samt för byggprocessen i sin helhet.

Vi erbjuder support i form av klassisk helpdesksupport både via telefon och webb, och med möjlighet till uppkoppling över internet för att effektivt kunna stötta er i den dagliga verksamheten.

Vårt synsätt kan förkortas till BLM

Utifrån vår helhetssyn utvecklar vi ständigt stöd för informationshantering i en byggnads eller anläggnings hela livscykel – från tidiga skeden till drift och förvaltning. Vi erbjuder stöd och lösningar som förbättrar kommunikationen och effektiviserar processen för alla inom bygg- och fastighetsbranschen som strävar efter kostnadseffektivitet och ökad kvalitet.

Vi kallar det Building Lifecycle Management – BLM.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss