Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster.

I Karlstad är vi ca. 50 konsulter och vi har en mängd spännande uppdrag inom Integration, Industriell IT, Business Intelligence samt webbplatser, intranät och mobilitet. Vi jobbar med systemutveckling i .Net med C# och med utveckling av appar för Android, iPhone och Windows. Vi är experter på produkter som exempelvis SQL Server, BizTalk, SharePoint och EPiServer.

Sogeti har en omfattande verksamhetskunskap inom många olika branscher. I Karlstad är vi specialiserade inom följande branscher: ● Papper och massa ● Stål och verkstad ● Hälso- och sjukvård ● Universitet ● Offentlig sektor

Inom Sogeti finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området. Genom att satsa på certifieringar garanterar vi att våra kunder får service av hög kvalitet.
Sogeti i Karlstad arbetar främst med dessa tekniker:

Applikationsutveckling för Windows, iOS, Android m.m.
Webbutveckling i MVC, ASP.Net, EpiServer, SharePoint m.fl.
Integrationslösningar med Microsoft BizTalk och StreamServe
Databasutveckling med SQL Server och Oracle
Testning

Sogeti Sverige AB är GOLD partner med Microsoft. Med över 550 konsulter över hela Sverige specialiserade på Microsoft-teknologi utvecklar och vidareutvecklar vi lösningar för våra kunder. Vi har också högsta partnerstatus i Sverige på Microsoft vilket ger oss unika insikter och tillgång olika resurser på Microsoft och vi ligger alltid i framkant kring nya plattformar. Med vår breda och djupa kompetens inom Microsofts-teknologi och tjänster kan vi på ett kostnadseffektivt sätt leverera stor affärsnytta till våra kunder.

Sofia Tönnberg

Ortschef

+46 70-2489205
sofia.tonnberg@sogeti.se

Bengt Löwenhamn

Affärsutvecklare Industriell IT

+46 70 64 99 315
bengt.lowenhamn@sogeti.se
Visa alla kontaktpersoner

Norra Klaragatan 18
65119, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/