Sogeti - Compare Sogeti - Compare

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare.

På Sogeti är vi särskilt duktiga på:

Mer om Sogeti

Vi på Sogeti i Karlstad fokuserar främst på Analytics & Cognitive (BI och Integration), Digital Customer Experience (digitala kanaler) och Digital Assurance & Testing, förstärkta med AI och automation. Vi är experter på Microsoft Azure, AWS, SQL Server, Power BI, BizTalk, Office 365, SharePoint och Episerver, vilket gör att vi kan leverera kompletta lösningar både on-prem och i molnet.
Bekanta dig gärna även med våra övriga nationella satsningsområden.

Sogeti har en omfattande verksamhetskunskap inom många olika branscher. I Karlstad är vi specialiserade inom följande: ● Tillverkande industri ● Skogsindustri ● Hälso- och sjukvård ● Universitet ● Offentlig sektor

Inom Sogeti finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området. Vi brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular och för backend-programmering med WebAPI, Databaser, C#, Entity Framework, med mera. Naturligtvis har vi även utvecklare och arkitekter inom Cloud, BI, Systemintegration, Intranät samt riktigt vassa tekniska testare och testledare.

Sogeti Sverige är guldpartner med Microsoft. Vår partnerstatus ger oss unika insikter och tillgång till olika resurser på Microsoft. Med över 550 konsulter specialiserade på Microsofts teknologi och tjänster utvecklar vi på ett kostnadseffektivt sätt lösningar som levererar stor affärsnytta för våra kunder. Vi ligger alltid i framkant gällande nya plattformar och på Karlstadskontoret är vi stolta över våra ca 120 Microsoft-certifieringar vilket visar att vi jobbar med de bästa!

Susanne Andersson Dahlén

Konsultchef & Rekryteringsansvarig

+46 72 451 9567
susanne.andersson-dahlen@sogeti.se

Åsa Maspers

Konsultchef & Rekrytering

+46 76 102 73 00
asa.maspers@sogeti.se
Visa alla kontaktpersoner

Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss