OneCo Networks AB - Compare OneCo Networks AB - Compare

Relacom är en ledande leverantör av tekniska tjänster som erbjuder strategiska lösningar inom telekom, fiberutbyggnad, energi  och tekniska tjänster inom retail. Relacom har genom åren blivit en uppskattad partner för ledande telekommunikations- och kraftleverantörer, såväl som för nationella och lokala nätägare samt företag i detaljhandeln.

Relacom har ett brett utbud av tjänster baserade på spjutspetskompetens och erfarenhet av branschen, stödda av bästa tänkbara system och processer. Företagets omfattande track record inbegriper allt från konstruktion av landstäckande mobila nätverk, underhåll av elektriska nätverk och telekomnätverk, installation av fiberoptik för nya bostadsområden, att säkerställa trådlös kommunikation för arbetsplatser och privata hushåll, till installation av nätverksapplikationer för detaljister och logistikföretag.

Tillsammans med experter från vårt systerbolag Orbion Consulting har vi ett unikt integrerat värdeerbjudande till våra kunder, och sköter en hel rad tjänster som är nödvändiga för att optimera våra kunders affärer.

Företagets syfte är att kombinera erfarenhet och ett innovativt förhållningssätt för att säkra en oöverträffad kundupplevelse, vilket gör Relacom till den självklara partnern inom nätverksindustrin.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss