Rejlers - Compare Rejlers - Compare

Rejlers Communication & Security (ComSec) är Sveriges största telekomkonsult. Vi erbjuder planering, projektering och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation i alla typer av nät.

Inom området Communication hör nätplanering, optimering och projektering av både fiber- som mobilnät till våra grundläggande tjänster. Vi utvecklar ny infrastruktur och vet hur vi optimerar näten för att hantera Big Data och stora datamängder i näten.

Vår storlek och erfarenhet som telekomkonsult gör att vi också kan ta hela funktionsåtagande för att på ett hållbart sätt avveckla gamla system. Vi har resurser som kan jobba som servicedesk/teknisk support med allt vad det innebär av ärendehantering och teknisk dokumentation.

Teknisk due diligence och stöd vid upphandlingar

Vi på ComSec anlitas också ofta som telekomkonsulter för rena utrednings- och projektledningsuppdrag och har stor erfarenhet av att göra teknisk due diligence. Vi gör risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, är certifierade för att göra entreprenadbesiktningar och arbetar med att stötta våra kunder vid stora upphandlingar.

Artificiell Intelligens i framtidens nät

I takt med att nya teknologier etablerar sig så utvecklar vi ständigt våra medarbetare och tjänster. Vi tittar till exempel på hur användningen av näten förändras och hur Artificiell Intelligens, AI, påverkar säkerhet och dimensionering i framtidens digitala nätstruktur.

HOME OF THE LEARNING MINDS

Detta innebär att Rejlers är en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. På så vis kommer vi alltid att ligga före våra konkurrenter och kunna attrahera de bästa talangerna, upprätthålla det mest imponerande nätverket och säkra lönsamheten.

REJLERS SUPERPOWERS

Det andra företag kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers.

Open source culture

Med en kultur där vi lär oss, delar med oss och är nyfikna blir Rejlers en samlingsplats för nya sätt att hitta fram till kunskap. Oavsett hur länge du har varit med i företaget så behöver du vidareutveckla ditt kunnande varje dag.

Love the challenge

Alla starka varumärken behöver rätt bränsle för att nå framtiden. Vår vilja att med nyfikenhet ta oss an stora, aldrig tidigare skådade utmaningar passar perfekt.

Brilliant networks

Som en startpunkt för att leva upp till vår vision, behöver Rejlers ta väl hand om och ständigt utveckla dynamiska partnerskap som präglas av mångfald och nytänkande. Det gäller såväl inom som utanför våra väggar.

Nätplanering Optimering Projektering Projektledning Process-o verksamhetsutveckling Risk o sårbarhetsanalys Besiktning Testledning Dokumentation Upphandlingsstöd Fastighetsjuridik    

Carl-Magnus Eriksson

Affärsutvecklare Communication & Security

+46 706 53 32 66
carl-magnus.eriksson@rejlers.se

Maria Åhlberg

BUM Communication & Security

+46 702 71 32 05
maria.ahlberg@rejlers.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss