Paperphyte - Compare Paperphyte - Compare

Paperphyte är experter på att hjälpa företag innovera med digitalisering. Vid leverans av konsulttjänster säkerställer vi löpande att leveransen utvärderas utifrån av oss tillsammans i förväg uppsatta KPI:er.

I Sverige har vi en mogen tjänstemarknad för kunskapsyrken och det är vanligt med ersättning genom arvode per levererad timme. Vi har dock även uppdrag på ”retainer” där kunden istället betalar för tillgången till en expert i sina team.

Slutligen har vi även ett omfattande partnernätverk som vi gärna tillgängliggör i retainer uppdrag där vi erbjuder fokuserade kompetenser i som grupp.

Distanskollega
Paperphyte har i vårt nätverk flera utvecklare och IT-resurser som tidigare bott i Sverige och skandinavien men som numera valt att bygga nya liv och befinner sig på olika platser i världen. De arbetar frilans och vi kan därmed koppla samman dem och er under konceptet ”distans-kollega”.

Det innebär att vi hjälper er att skapa högpresterande agila remote teams där medlemarna är utspridda och ser till att kulturen på ert företag tillåter det. Att ha kompetens på distans innebär inte samma sak som att kompetensen outsourced.

Är du frilansare och vill jobba på distans?
Ta gärna kontakt med oss ifall du känner att detta verkar kul och ett nätverk du vill ingå i.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss