Nethouse Sverige AB - Compare Nethouse Sverige AB - Compare

Kan en IT-miljö vara okrånglig?

Vad krävs för att det ska bli okrångligt? För det första så tror vi inte att du behöver förstå varje teknisk detalj i de lösningar vi föreslår. Det är helt okej att ha förhållningssättet att en IT-miljö är något ”som bara ska funka”. Det tycker vi också. Och med lång erfarenhet av rollen som extern IT-avdelning och IT-partner på olika nivåer vet vi hur man får saker att funka.

Effektivt och lönsamt

Men vi vet också att det är en skönare känsla att leverera lösningar som är effektiva, lönsamma och som klarar av morgondagens utmaningar samtidigt som de löser gårdagens problem. Lösningar som bidrar till utveckling av din verksamhet – och i förlängningen även samhället. Som förenklar vardagen. Och som kan vara både ekonomiskt hållbara och som kan stå för hållbarhet i ett större perspektiv.

Hur gör vi det?

Vi använder vår erfarenhet. Den finns hos våra konsulter såklart. Men din erfarenhet är lika viktig. För olika lösningar fungerar såklart olika bra i olika branscher och för olika människor. Därför måste vi lära känna din verksamhet, din bransch och dig. Det är där ett förtroende kan skapas. När förtroende finns, då händer bra grejer. Där är din erfarenhet viktig.

Snabbfakta

  • 30 års erfarenhet av IT-branschen – eget varumärke sedan 2016.
  • Huvudkontor på Bryggudden i centrala Karlstad.
  • Närmare 30 medarbetare med en stor bredd av spetskompetens.
  • En del av börsnoterade koncernen CombinedX.

 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss