Motillo - Compare Motillo - Compare

Vi hjälper våra kunder att skapa digitala upplevelser som ger resultat. Med eller utan köpknappar.

Utveckling av e-handelslösningar

Vi jobbar etablerade, välbeprövade e-handelsplattformar som EPiServer Commerce och Litium och bygger e-handelslösningar som får fler kunder att handla. Vår tekniska kompetens säkerställer att vi kan anpassa plattformen så att den passar de behov ni har idag såväl som imorgon. Vi integrerar ofta lösningen med affärssystem, betallösningar och logistiksystem. Detta minskar behovet av tidsödandet administration och säkerställer att ni är redo för snabb tillväxt.

 

Ökad försäljning

Som e-handelskonsulter är vi inblandade i många delar av verksamheten. I förlängningen är det dock bara en sak vi fokuserar på: er försäljning. För att lyckas med detta utgår vi från den aktuella verksamheten och analyserar hur kundgrupperna ser ut. När det är klart kartlägger vi var och hur vi når dessa kunder på ett effektivt sätt. Slutligen säkerställer vi att vi kan mäta effekten av marknadsföringen på ett bra sätt, så att vi kan utvärdera varje marknadsföringskanal för sig. Resultatet av detta ger oss snabbt svar på vilka kanaler som är mest lönsamma, och ger oss även möjligheten att vid behov justera detta löpande.

 

Mer om Motillo

Branschkompetens

Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Branscher som utmärker sig är fordons- och spelbranschen.

Teknikkompetens

Vi har en bred teknisk kompetens och hittar snabbt den affärsnytta som ny teknik kan skapa. Vår teknikbas är inom Microsoft-teknik, kompletterat med moderna frontend-ramverk.

Certifieringar/Partners

Vi är partner med Litium och Episerver, på såväl företags- som utvecklarnivå.

Kundreferenser

Svenska Spel, Fastighetsbyrån, Interwheel, Norma, Rollsroller, Karlstads universitet

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss