Linck - Compare Linck - Compare

Vår stora passion är människor. Genom att erbjuda tjänster inom rekrytering och kompetensutveckling gör vi det som vi brinner för, att hjälpa organisationer växa och människor att utvecklas. Med ett proaktivt arbetssätt och bred kunskap är Linck en professionell och pålitlig partner för organisationer som växer.

Vår mission är att vara länken mellan professionella arbetsgivare och kompetenta kandidater. Vi är duktiga att hitta de kvalificerade kandidater som inte söker jobb aktivt och som därmed kan vara svåra att nå. För oss så är det viktigt att rekryteringsprocessen hanteras smidigt och professionellt, både för våra kunder och för våra kandidater. Det säkerställer vi genom att erbjuda stöd och coaching genom hela rekryteringsprocessen för våra kunder och genom tydlighet i återkoppling och förväntningar i dialogen med våra kandidater.

I vårt arbete bidrar vi till en mer hållbar arbetsmarknad genom att hela tiden sträva för en objektiv och rättvis rekryteringsprocess, skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och allas lika värde.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss