LearningWell - Compare LearningWell - Compare

Systemutvecklare och it-konsulter i KarlstadVi är stolta över våra kunder. För vad de säger och levererar. För att de vågar satsa på lösningar som inte alltid är enkla. Och för hur engagerade de blir i samarbetet. De kommer med ett problem och vi löser det – tillsammans.

Självklart är vi även stolta över oss själva. För att vi står upp för vad vi tror på och säger saker som de är. För att vi vägrar acceptera oanvändbara system som bara kostar pengar. Och för att vi tackar nej till uppdrag som inte känns bra i magen.

LearningWell har alltid utvecklats utifrån ett gräsrotsperspektiv, trots att vi nu har över 50 anställda. Med det menar vi att det faktiskt är de anställda som är med och bestämmer vad vi ska göra – och hur det ska göras. Vi förväntar oss att alla medarbetare, även de nyanställda, är en aktiv del i företagets utveckling.

I grunden är vi it-konsulter med fyra kontor i Sverige och kunder över hela världen. Kunderna kallar oss för djup-kompetens-specialister. Kanske är det för att vi bygger saker som omvärldsbevakningssystem till europeiska försvarsmakter, och rfid-system som har vunnit priser världen över och blivit en de facto-standard för järnvägen i Europa.

Systemutvecklare och it-konsulter i karlstad

Mer om LearningWell

Kunder vi jobbar med

Bland kunderna finns exempelvis Scania, Region Värmland, Fitesa, Business Sweden, Nordic Medtest, de svenska och schweiziska försvarsmakterna, SSAB, Oxelösunds hamn och olika myndigheter.

Exempel på teknik vi jobbar med

TypeScript, node.js, React, Java, Elasticsearch, RFID, Kibana, Scala, C++, C#, .NET, Docker, Ansible, AWS, Azure, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps.

Fokusområde: Competitive intelligence

Här bygger vi omvärldsbevakningssystem för exempelvis europeiska försvarsmakter. Systemet består av tre moduler. SourceWell ger användarna möjlighet att själva konfigurera inhämtning av källdata oberoende av typ. TriageWell används som beslutsstöd vid sekundövervakning genom automatisk prioritering av inkommande källdata. AnalyzeWell hjälper analytikern att hitta viktiga och direkt avgörande samband i gigantiska mängder ostrukturerad information. Modulen bygger på Silobreakers Enterprise Software Suite.

Fokusområde: Logistik

Vi har bland annat utvecklat en informationsportal och moduler för spårning av unika identiteter. Lösningarna kan enkelt integreras med och exporteras till andra system som hanterar exempelvis transporter, terminaler och lager. Vi har även utvecklat ett rfid-system för den svenska skogsbranschen. Den tekniska lösningen bakom systemet har blivit en de facto-standard för järnvägen i Europa och utsetts till ett av världens bästa rfid-projekt.

Fokusområde: affärssystem

Vi har färdiga lösningar för företag inom servicesektorn som hjälper dem att införa ett mer digitalt arbetssätt. Bland funktionerna finns stöd för att underlätta kapacitetsplanering, avancerad ärendehantering med full spårbarhet och varningar som hjälper dem att fatta proaktiva beslut. Systemet har stöd för RUT- och ROT-branschen.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss