Language Turners - Compare Language Turners - Compare

Digitaliseringen medför nya möjligheter. En av dem är att nå ut till nya marknader, men för att effektivt nå ut på en ny marknad är det viktigt att tala marknadens språk. Vi kan hjälpa er med det.

Vi har ett nätverk av kompetenta lingvister inom de flesta områden och språkkombinationer. Genom att kombinera mänskligt kunnande med de senaste teknikerna kan vi erbjuda språktjänster som passar de flesta budgetar. Våra bastjänster är översättning och lokalisering, för marknadsmaterial kan vi erbjuda transcreation, flerspråkig SEO och copywriting.

Vi kan granska material som översatts tidigare och hjälpa er att skapa översättningsminnen och företagsspecifika ordlistor som sedan underhålls. Vi kan även omvandla ljudfiler till text med eller utan översättning samt textning av videomaterial.

Video blir allt viktigare som informationskälla. Vi kan konvertera strukturerat innehåll, till exempel xml-filer, till video på olika språk med animeringar eller filmade sekvenser.

Simultantolkning på distans är en spännande och kostnadeffektiv lösning för mindre och medelstora konferensanläggningar och arrangörer som kanske inte skulle erbjuda tolkning i vanliga fall.

 

 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss