Changemaker Educations AB - Compare Changemaker Educations AB - Compare

Changemaker Educations AB / Futuregames erbjuder up-skilling och re-skilling inom kreativa och digitala yrken.

Vi driver yrkesutbildningar inom spelutveckling, UX och upplevelsedesign på Karlstad Innovation Park / The Great Journey: Experience Designer och Futuregames Game Artist. Syftet och målet med utbildningarna är att ordna fram kompetent arbetskraft åt lokala och regionala företag samt bygga bolag!

Vi identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.

Vi har funnits i över 20 år och utbildat över tvåtusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i Sverige och utomlands. Fler än 250 lärare och gästlärare har under åren arbetat med våra utbildningar och över 300 företag är knutna till skolan genom f.d. studerande, lärare och samarbetsprojekt. Vi finns i dag i Boden, Skellefteå, Umeå, Karlstad och Stockholm samt Malmö.

Vi ses!

c/o Karlstad Innovation Park, Sommargatan 101 A
65637, Karlstad

+46 (0)76-1282632

chriistina.rehn@cmeducations.se

http://www.cmeducations.se

Kontakta oss

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss