Karlstad Innovation Park

Registration closed

Register by 6/3 at the latest

7

Mar

Compare

Compare nätverksfrukost: Upptäck möjligheterna med Internet of Things

kl. 08:00-10:00, Karlstad Innovation Park

Internet of Things är ett fascinerande begrepp som omfattar en rad smarta tekniker med många användningsområden. Från att förbättra vår vardag till att effektivisera verksamheter - möjligheterna är många och nyttan kan vara stor. Men vad innebär egentligen Internet of Things, och hur kan du dra nytta av det både privat och professionellt?

 

Under vår nätverksfrukost närmar vi oss ämnet med inspiration från Karlstads universitet, Karlstad Energi och Volvo CE i Arvika. Du kommer att få konkreta tips om hur du kan underlätta din vardag med IoT och exempel på hur tekniken används för att optimera samhället och företag. Dessutom bjuder vi på spännande framtidsspaningar inom området.

 

Program

  • Stefan Alfredsson, prefekt och lektor på Karlstads universitet. Stefan berättar om aktuell forskningen inom området och ger konkreta tips på hur du kan dra nytta av IoT i vardagen.
  • Henrik Holm, affärsutvecklare på Karlstad Energi. Henrik delar med sig av hur Karlstad drar nytta av IoT i staden och deras framtidsplaner.
  • Anne Bernadette, Manufacturing Technology Development & Governance and Lars Hansson, Program owner Factory for Tomorrow på Volvo CE Arvika. Anne och Lars ger en inblick i hur uppkopplade svetsrobotar och bearbetningsmaskiner inte bara effektiviserar, utan också sparar energi. Och hur människor samsas med teknik för att göra fabriken smartare.

 

Träffen är öppen för alla och kostnadsfri. Vi inleder med smörgås och kaffe, fördjupar oss i presentationerna och avrundar sedan med gemensam diskussion utifrån de frågor som engagerar oss mest.

 

anmäl DIG här

 

  • When: Torsdag 7 mars. Drop-in-fika från kl. 08:00. Programmet börjar 08.30 – 10.00
  • Where: Karlstad Innovation Park, vi möts i stora entrén. Hitta hit!
  • For who:För alla som är nyfikna på Internet of Things

Anmäl dig senast 4 mars för att säkra din plats.

Warm welcome!

 

Nerea Garcia

Event Coordinator / Project Coordinator

+46 (0)73-035 48 92
nerea.garcia@compare.se

Caroline Maule

Digital Transformation Manager

+46 (0)73 055 57 15
carolin.maule@compare.se

Visiting and mailing address

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Find us

Info@compare.se

Contact Us

Here you will find contact information
to us who work at Compare

Take contact

follow us