Compare-företagens fritidsförening Compis

Compis är Compare-företagens fritidsförening som uppmuntrar till ökad aktivitet bland Värmlands ICT-företag. 

Alla Compare-företag kan bli anslutna till Compis vilket innebär att företagets anställda blir medlemmar och får delta i föreningens aktiviteter och ta del av rabatter och avtal.

Löpande aktiviteter

  • Innebandy - varje onsdag klockan 11-12 i Innebandyhallarna (kräver medlemsskap i aktuell innebandyförening. Mer info kommer inom kort)
  • Rinkbandy - Fredagar kl. 11.15 i Kobbs Arena (kräver även medlemsskap i Rinkbandyföreningen)

Kommande aktiviteter

Håll utkik i kalendern för kommande aktiviteter. Eller på Compis Facebook-sida.

Styrelsen vill gärna ha in dina förslag på aktiviteter som vi kan erbjuda inom Compis. Maila oss via kontaktuppgifterna till höger.  

Varför Compis?

  • Hälsa: Motion och hälsa är viktigt för trivsel och prestation på arbetsplatsen. En gemensam fritidsförening ska uppmuntra ökad aktivitet bland medlemsföretagens medarbetare.
  • Stordriftsfördelar: Genom vår storlek kan vi förhandla oss till bra villkor på det mesta kring hälsa, motion och fritid. Rabatter på träningsinstitut och gym men också bra hyresnivåer på anläggningar i samband med gemensamma arrangemang.
  • Bygga nätverk: Fritidsföreningen ger möjligheten att på ett informellt sätt träffa kollegor i branschen och lära känna varandra.
  • Publicitet: En gemensam fritidsförening med ett stort antal medlemmar skapar positiv uppmärksamhet för Värmlands ICT-företag.

Bli Compis-företag!

Alla Compare-företag kan bli anslutna till Compis, och därmed blir företagets alla anställda medlemmar, med möjlighet att delta i föreningens aktiviteter och ta del av föreningens rabatter och avtal. Kontakta Lise Bergqvist för mer information.

  • Medlemsavgift: Företagen betalar 50 kr per anställd (i Karlstad/Värmland) och år. Vid speciella aktiviteter kan en avgift per deltagare förekomma.
  • Medlemskort: Varje medlem i Compis får ett eget medlemskort som ska uppvisas för att få ta del av medlemsförmåner. Dessa finnas att hämta hos Lise på Compare.

Medlemsförmåner 2017