Midroc Automation söker Automations-/Dataingenjörer

Sista ansökningsdag: 
2018-01-29

Driven Automations- eller Dataingenjör? Då är vi intresserade av dig!

 

Midroc Automation är ett av Sveriges ledande automationsföretag - vår främsta styrka är vår projektförmåga där vi tar helhetsansvar för totalprojekt med automation, IT, mekanik, el och infrastruktur. Vi finns i alla industribranscher och levererar med fokus på enkelhet, trygghet och gott samarbete oavsett om det gäller det lilla eller stora projektet. Vi har höga ambitioner för framtiden, där andra ser omöjliga uppdrag ser vi spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare vi kan nå dit. Vill du vara med på vår resa att hjälpa Sveriges Industrier med digitalisering? Välkommen in med din ansökan - vi lovar att utmana dig!

Vilken tjänst?

Vi söker Automations-/Dataingenjörer som kommer jobba brett med såväl traditionella styrsystem som SCADA och PC-baserade client-server lösningar. Uppdragen utförs både i kompletta funktionsleveranser med ansvar från specifikation till leverans, och i konsultuppdrag ute hos våra kunder. Ditt uppdrag blir att hitta de bästa lösningarna för varje specifik situation, föra dialog med kunder och leverantörer samt vara med vid idriftsättningar.

Vem söker vi?

Vi tror att du idag är programmerare med någon erfarenhet av styrsystem eller andra realtidssystem och som brinner för att styra tillverkning och processer. Du kan också vara mekatroniker som gillar programmering och styrsystem.

Du har:

  • Högskole-/universitetsexamen
  • En drivkraft att utveckla din kunskap inom alla discipliner
  • Ett stort intresse för teknik
  • Förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska - både muntligt och skriftligt
  • B-körkort

Kunskaper inom databaser, operativsystem och nätverk är meriterande. Du kan antingen ha några års arbetslivserfarenhet eller vara nyexaminerad. Den viktigaste egenskapen är viljan att lära och utvecklas – vi hjälper dig!

Vi jobbar främst i fastprisprojekt och vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. För att lyckas i arbetet och trivas hos oss bör du som person vara ansvarstagande, ha förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både med kollegor och kunder.

Varför arbeta hos oss?

Vi erbjuder spännande projekt med möjlighet att få arbeta med branschledande kunder, både nationellt och internationellt. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering och Industri 4.0 är en naturlig del i vår vardag. Ledningsfilosofin inom Midroc värnar om korta beslutsvägar och affärsmässig långsiktighet, med våra kunders verksamhet som utgångspunkt. Du får möjligheten att ingå i en engagerad och prestigelös grupp, jobbet tar vi på allvar men vi har det också väldigt roligt tillsammans! Vi tror på utveckling, utbildning och mångfald. Vi tror också på att våra medarbetare är vår i särklass viktigaste resurs. Av den anledningen har vi på Midroc en egen affärsskola, Midroc Business School. Vi arbetar aktivt med en utvecklingsprocess för varje enskild medarbetare.

Att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet är en hygienfaktor. Vi utgår från varje persons förutsättningar, livssituation och önskemål. Med en tillvaro i balans tror vi helt enkelt att våra anställda trivs och presterar bättre. Som ett led i det erbjuder vi alla anställda ett antal förmåner, exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, regelbundna hälsoundersökningar och personalstöd via vår företagshälsovård. Vi har också en del annat smått och gott som vi kan berätta mer om vid ett personligt möte. Naturligtvis är vi anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension och föräldralön.

Midroc är ett av Karriärföretagen 2017, finns på topp 100-listan när Sveriges högskoleingenjörer väljer sina drömarbetsgivare och på 3:e plats på listan för Sveriges Bästa Arbetsgivare. Vi är naturligtvis extra stolta över denna utmärkelse då det är våra medarbetare som fått tycka till.

Bra att veta:

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
  • Arbetstiden är dagtid men övertid och tjänsteresor förekommer
  • Ort: Karlstad

Ansökan och kontaktperson:

Sök tjänsten redan idag då rekrytering och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdatum är 2018-01-29. Välkommen med din ansökan!

För att veta mer om tjänsten kontakta Björn Johansson (Avdelningschef):

Tel: 010-470 7656
E-post: bjorn.johansson@midroc.se

Läs mer och ansök här

Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.


Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor. 


Relaterat innehåll