Konsultchef / IT-Service Manager till voestalpine group-IT AB

Sista ansökningsdag: 
2017-10-01

Uddeholms AB är ett av Värmlands äldsta och största företag med en världsledande position inom High Performance Metals. Uddeholm ingår i den österrikiska stålkoncernen voestalpine som har ca 48 000 anställda i mer än 500 helägda bolag över hela världen.

voestalpine group-IT ansvarar för alla IT-leveranser och all IT-infrastruktur till Uddeholm och alla övriga företag inom voestalpine-koncernen. Affärsområdet IT Infrastructure Services består av 10 personer i 3 olika team som ansvarar för PC/workplaces/servicedesk, LAN/communication och IT-drift/System Operation.

Uddeholm står inför en revolution inom digitalisering och automatisering av olika processer och närmast står en utbyggnad av ett nytt heltäckande trådlöst nätverk inom Hagfors Järnverk. Vi söker nu en erfaren och teknikkunnig konsultchef till affärsområdet IT Infrastructure Services i Hagfors som vill vara med på denna spännande teknikresa. 

Arbetsuppgifter
Rollen innebär att du leder teamen inom ditt affärsområde både i egenskap av konsultchef och som projektledare. Dessutom fungerar du som Service Delivery Manager för våra olika tjänster samt att du deltar i planering och genomförande av olika IT-projekt. Genom din teknikkompetens och din erfarenhet som ledare bidrar du till att utveckla såväl våra kunder som alla medarbetare. Vi arbetar kundnära i alla våra åtaganden, både i egna lokaler och ute hos kund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gedigen IT-bakgrund gärna med flera års erfarenhet som projektledare eller konsultchef.
Certifiering inom IT-drift, IT-service design eller ITIL är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett intresse för både teknik och personalledning med en ansvarstagande och professionell inställning. Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som strukturerad och kvalitetsmedveten, och att du fungerar som lagspelare med kundfokus och har hög social kompetens. Du behärskar engelska mycket bra i både tal och skrift.

Vi erbjuder
• Ett spännande arbete i Värmlands mest expansiva industrikoncern med stora möjligheter att påverka resultatet av ditt arbete. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.
• En internationell miljö där du kommer att omges av mycket kompetenta team med fokus på kundnytta och kvalitet och medarbetare som brinner för sina olika områden och värnar om relationen med våra kunder.
• En vardag där vi inspirerar varandra, jobbar mycket med frihet under ansvar, har högt i tak och kul på jobbet.

Placeringssort: Hagfors
Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan:
Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober. För mer information om tjänsten, kontakta VD Johan Christenson på mail johan.christenson@voestalpine.com

Läs mer om oss på www.voestalpine.com

Relaterat innehåll