Digitalisering - en viktig pusselbit för den värmländska besöksnäringen

Det var högt i tak och bra diskussioner när Visit Värmland och Compare i onsdags bjöd in till en gemensam workshop för att diskutera utmaningar och möjligheter för den värmländska besöksnäringen. Mariebergsskogen, Torsby Skidtunnel, Värmlands Museum, Redpill Linpro, Sweco och LIFE Academy var några av de som deltog.

inPort söker projektchef

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Som lösningsansvarig projektchef på inPort säkerställer du att våra affärsystemlösningar effektiviserar kundernas verksamhetsprocesser och att vi levererar dem enligt vår projektmetod inPort projekt. Du har en nyckelroll som samordnar våra produktchefer och teknikansvariga konsulter  i arbetet med att utveckla produkter och koncept.

Sweco söker systemutvecklare

Sista ansökningsdag: 
2017-03-06

Sweco söker engagerad systemutvecklare med fokus på .NET till Karlstad. Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt

Eftermiddag med IoT, Industry 4.0, sensorer och IO-link

I förra veckan var Berotec och ifm electronics värdar för ett seminarium i Karlstad med fokus på Internet of Things (IoT), Industry 4.0, sensorer och kommunikations-standarden IO-link. Nästan 30 representanter från Värmlands näringsliv och organisationer var på plats.