NDHC skapar samverkan för ett digitalt förändringsarbete

Hur fungerar det digitala förändringsarbetet i offentlig sektor idag? Denna fråga ställer sig NDHC:s nytillsatta modellutvecklingsteam vars fokus är att kartlägga de egna verksamheterna för att under projektets pågående behovsidentifieringsfas lyfta generella problem och utmaningar, men också framgångsfaktorer vid införandet av digital teknik (idé- och prototyptestning av digitaliserade välfärdstjänster). 

Nordic Medtest lanserar YouTube kanal

Nordic Medtest lanserar nu en Youtube kanal med videoklipp från verksamheten. Genom kanalen kan Nordic Medtest visa upp olika testprojekt som pågår i verksamheten men också dela med sig av deras kunskap inom test och kvalitetssäkring genom kortare filmer.

"Fler och fler använder sig av videoklipp i sin kommunikation och vi vet att vi gör mycket intressant som vi gärna delar med oss av även på detta sätt", säger Sara Leion, kommunikationsansvarig på Nordic Medtest.

Peter Alfredsson vann årets Compis-golf

Compare-företagens fritidsförening Compis arrangerade i fredags årets golfmästerskap på välskötta Sommaro Golf.

Trots lite känning av ett försommarregn, kunde Peter Alfredsson, Atea, genom ett stabilt spel besegra både banan och konkurrenterna och kan nu titulera sig regerande golfmästare under ett år.

Efva Attling väljer Askås från Säffle

Ännu en stor profilkund och ett starkt varumärke har gjort valet att byta till Askås e-handelsplattform. Det handlar om Efva Attling AB och planerad lansering av en helt ny webshop är i oktober.