Hur du realiserar din digitala agenda med en öppen plattform!

DigIT Värmland 29 april | Seminariepass 1: kl 10:45-11:15
Seminariespår: Digitala affärsmöjligheter & tekniktrender | Spårvärd: Compare

 

Fredrik Svensson (Co Founder och Business Area Manager Redpill Linpro) och Lars Larsson - (Co Founder och CEO Varnish Software) visar hur offentliga organisationer och företag kan realisera en digital agenda på en världsledande plattform utan krav på dyra licenser eller inlåsning.

Vi visar på nya innovativa lösningar för att leverera integrationer med omvärlden, dina kunder eller medborgare samt hur du skyddar och ökar presentanda på din kommunikation med omvärlden på ett revolutionerande sätt. Vi kommer att visa hur internationella organisationer som Vita Huset, gov.uk samt norska regeringen använder samma teknologi som utvalda skandinaviska offentliga och privata organisationer.

Målgrupp: Detta seminarium är för alla som vill realisera sin digitala agenda med världsledande produkter och teknologi utan krav på investeringar i dyra licenser. Med de lösningar som kommer att redovisas kan du realisera din digitala agenda till en låg initial kostnad, växa in i lösningen när omvärlden och din egen organisation är mogen för det och använda världsledande teknologi för att förnya din verksamhet, nå nya målgrupper och förbättra kommunikationen med existerande. Vi kommer att använda en svensk kommun som modell för hur den digitala agendan kan realiseras.

Redpill Linpro är Nordens ledande leverantör av produkter och tjänster inom Open Source. Företaget grundades och etablerades i Karlstad 2003 och har i 185 anställda i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn, Oslo och Stavanger.

Kontaktperson för detta seminarium:
Fredrik Svensson
fredrik.svensson@redpill-linpro.com
070-6033635

Möt Redpill Linpro som partner/utställare:  Skandinaviens ledande leverantör av tjänster och lösningar baserade på Öppen Programvara kommer att visa hur de hjälper nationella organisationer att realisera sin digital agenda >>